Stránka 1 z 1
Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
Napsal: ned 24. kvě 2020 3:11:41
od Faust54
Asi jo.Myslím,že měl takový vysoký čelo,jako jadernej fyzik brz)()
Re: Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
Napsal: ned 24. kvě 2020 3:11:59
od Faust54
Stando díky že jsi přijel, jak jsi mohl sám vidět tak více lidí přijelo "neodpovídajícím" autem
Akorát jsme nějak nedořešili ty fotky.
Re: Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
Napsal: ned 24. kvě 2020 3:12:17
od Faust54
A máme tady hlas lidu. Na sobotní večeři se pokusím tedy nachystat:
Předkrm:
Gravlax
Grilované dršťky
Hlavní chod:
Rostbíf
Bůček s jablečnou omáčkou
Grilovaná vepřová žebra a kuřecí prsa
(čekal jsem větší zájem o má oblíbená hovězí líčka, tak pokud bude čas a stihnu je udělat, dovezu je také)
Dezert:
Žloutkové věnečky
K večeři se bude servírovat každému účastníkovi jeho preferovaný chod a samozřejmě od všeho bude dost, aby všichni v případě zájmu mohli degustačně ochutnat i další chody....
Re: Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
Napsal: ned 24. kvě 2020 3:12:46
od Faust54
Mám ještě nějaké informace od našeho šéfkuchaře, prosím ty co se hodlají účestnit, aby se do neděle vyjádřili k níže popsanému:
Zdravím všechny,
po krátké odmlce se opět chystám na prase sraz a jakožto klubový šéfkuchař jsem byl pověřen přípravou sobotní večeře, tak zasílám několik návrhů, jak by večeře mohla vypadat.
Prosím o vyjádření každého do neděle 19.11., co by mu nejvíce chutnalo. Já pak podle nejvíce hlasů a náročnosti přípravy vyberu od každého 1-2 chody, které připravím (postačí mi od každého zaslat číslo chodu, který by mu chutnal – od každého max. 4 čísla, tj. každý si může vybrat dva nejvíce preferované předkrmy a hlavní chody).
Pokud má někdo nějaké omezení v jídle (alergie, diety….), pistě…. Nebo se nebráním pro vybrané jedince připravit například jen něco v kuřecí variantě… stačí napsat…
Předkrmy:
1. Gravlax (marinovaný losos)
2. Kuřecí galantina
3. Grilované dršťky s medovo-hořčičnou omáčkou
4. Červená řepa s kozím sýrem
Hlavní chody:
5. Rostbíf s remuládou, pečená brambora, pečivo (možno připravit i jako předkrm)
6. Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše, restovaná zelenina
7. Pečený bůček se skořicí a badyánem s jablečnou omáčkou, pečená brambora, pečivo
8. Grilované speciality (mix. všeho níže připravené metodou sous-vide a následně ogrilováno):
Hovězí žebra, Vepřová žebra, Kuřecí křídla, Kuřecí paličky, Kuřecí supreme, Steak z hovězího roštěnce
Dezert:
9. Zatím bohužel není jasné, jelikož před srazem mám hodně vaření, tak nevím co stihnu nachystat, ale pokusím se připravit i dezert….