Dědouš se na vás bude těšit v srpnu na hlavní sraz. A Fouse snad dám do podzimu dokupy i vzhledově, aby se letos na vás podíval i on.
Mates94: Opravdu je nocleh na posteli za 200? Nebylo to už víc? Jo a sladký, si dost zabírám já
Kamaráde , hlavní je že dorazíš , jo a rakvičky došly.Harryburian píše: ↑pát 19. dub 2024 17:12:25Miláčcije rozhodnuto. Dovalim MMSkou (Malá Mrštná Sviňucha) alias Pumou.
Dědouš se na vás bude těšit v srpnu na hlavní sraz. A Fouse snad dám do podzimu dokupy i vzhledově, aby se letos na vás podíval i on.
Mates94: Opravdu je nocleh na posteli za 200? Nebylo to už víc? Jo a sladký, si dost zabírám já![]()
Tak si dám k indiánský kávě nějakej dort.speede píše: ↑sob 20. dub 2024 10:06:28Kamaráde , hlavní je že dorazíš , jo a rakvičky došly.Harryburian píše: ↑pát 19. dub 2024 17:12:25Miláčcije rozhodnuto. Dovalim MMSkou (Malá Mrštná Sviňucha) alias Pumou.
Mates94: Opravdu je nocleh na posteli za 200? Nebylo to už víc? Jo a sladký, si dost zabírám já![]()
![]()
![]()
Harryburian píše: ↑úte 23. dub 2024 8:37:28Tak si dám k indiánský kávě nějakej dort.speede píše: ↑sob 20. dub 2024 10:06:28Kamaráde , hlavní je že dorazíš , jo a rakvičky došly.Harryburian píše: ↑pát 19. dub 2024 17:12:25Miláčcije rozhodnuto. Dovalim MMSkou (Malá Mrštná Sviňucha) alias Pumou.
![]()
![]()