MKIII - Spojka - Spojkové ložisko
9 roků 3 dní zpět #1016
od povadi
Přijato poděkování:
22
Pohlaví:
Muž
Narození:
17 srp 1976
- Pokročilý
-
- Od 8.00-20.00hod. jsem na telefonu:774885615
Odpověděl povadi pro téma MKIII - Spojka - Spojkové ložisko
Díky
... Možná se ozvu, teď by mě ještě zajímalo, jak dlouho by to mohlo vydržet? Jestli se to dá vůbec odhadnout...[/quote]
Odhadnout se to nedá, můžeš na to jezdit rok a může Ti to padnout během týdne...

Odhadnout se to nedá, můžeš na to jezdit rok a může Ti to padnout během týdne...
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
9 roků 11 hodin zpět #1142
od Mar10
Přijato poděkování:
6
Pohlaví:
Neuvedeno
Narození:
Neznámé
- Nováček
-
Odpověděl Mar10 pro téma MKIII - Spojka - Spojkové ložisko
Chtěl jsem se zeptat, jestli je tam už dvouhmotnostní setrvačník a jestli se musí měnit i při výměně spojkového ložiska. Jedná se o 2,0 TDDI/115k a 2,0 Duratec/145k. Díky
9 roků 11 hodin zpět #1143
od Fuzzy
Přijato poděkování:
Pohlaví:
Neuvedeno
Narození:
Neznámé
- Fuzzy
- Autor tématu
- Návštěvník
-
Odpověděl Fuzzy pro téma MKIII - Spojka - Spojkové ložisko
No vzhledem k tomu, že já nechal vyměnit spojku a setrvák, tak ložisko nevyměnili. Takže se spojka měnit podle mě nemusí... Já si akorát myslel, že součástí spojky a setrváku je právě i to ložisko, proto mě překvapilo, že mám ložisko v háji
... Jinak u TDDI podle mě bude dvouhmota, ale u benzínu nevím...

9 roků 4 hodin zpět #1193
od povadi
Přijato poděkování:
22
Pohlaví:
Muž
Narození:
17 srp 1976
Ahoj, Dvouhmota je u obou, jinak měla by se měnit pokaždé. Pžedejdeš tím tomu, že to např. za rok budeš rozhazovat znovu abys ji vyměnil. Nehledě na to, že Když vyměníš vše okolo a nějaký díl né, stává se, že jak ten díl odejde natře a poškodí již vyměněné - nové díly a stojí to mnohem víc peněz. Hlavně se nenechej uvrtat na pevnej setrvák, to je hrob...
- Pokročilý
-
- Od 8.00-20.00hod. jsem na telefonu:774885615
Odpověděl povadi pro téma MKIII - Spojka - Spojkové ložisko
Mar10 napsal: Chtěl jsem se zeptat, jestli je tam už dvouhmotnostní setrvačník a jestli se musí měnit i při výměně spojkového ložiska. Jedná se o 2,0 TDDI/115k a 2,0 Duratec/145k. Díky
Ahoj, Dvouhmota je u obou, jinak měla by se měnit pokaždé. Pžedejdeš tím tomu, že to např. za rok budeš rozhazovat znovu abys ji vyměnil. Nehledě na to, že Když vyměníš vše okolo a nějaký díl né, stává se, že jak ten díl odejde natře a poškodí již vyměněné - nové díly a stojí to mnohem víc peněz. Hlavně se nenechej uvrtat na pevnej setrvák, to je hrob...

Poděkovali: Mar10
8 roků 9 měsíců zpět - 8 roků 9 měsíců zpět #2533
od Rockerboy
Odpověděl Rockerboy pro téma MKIII - Spojka - Spojkové ložisko

Poslední změna: 8 roků 9 měsíců zpět uživatelem Rockerboy.