Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
Asi jo.Myslím,že měl takový vysoký čelo,jako jadernej fyzik brz)()
Pokladník Ford-Teamu
Ford Fiesta ST180 r.2015
Ex: Ford S-Max 2.0TDCI r.2011
Ex: Ford Puma 1.7 (2x) r.2000, 2001
Ex: Ford Escort XR3i Cabrio r.1996
Ex: Ford Escort Kombi 1.6 r.2000
EX: Ford Fiesta XR2i 1.6CVH r.1990
Ford Fiesta ST180 r.2015
Ex: Ford S-Max 2.0TDCI r.2011
Ex: Ford Puma 1.7 (2x) r.2000, 2001
Ex: Ford Escort XR3i Cabrio r.1996
Ex: Ford Escort Kombi 1.6 r.2000
EX: Ford Fiesta XR2i 1.6CVH r.1990
Re: Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
Stando díky že jsi přijel, jak jsi mohl sám vidět tak více lidí přijelo "neodpovídajícím" autem 
Akorát jsme nějak nedořešili ty fotky.

Akorát jsme nějak nedořešili ty fotky.
Pokladník Ford-Teamu
Ford Fiesta ST180 r.2015
Ex: Ford S-Max 2.0TDCI r.2011
Ex: Ford Puma 1.7 (2x) r.2000, 2001
Ex: Ford Escort XR3i Cabrio r.1996
Ex: Ford Escort Kombi 1.6 r.2000
EX: Ford Fiesta XR2i 1.6CVH r.1990
Ford Fiesta ST180 r.2015
Ex: Ford S-Max 2.0TDCI r.2011
Ex: Ford Puma 1.7 (2x) r.2000, 2001
Ex: Ford Escort XR3i Cabrio r.1996
Ex: Ford Escort Kombi 1.6 r.2000
EX: Ford Fiesta XR2i 1.6CVH r.1990
Re: Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
A máme tady hlas lidu. Na sobotní večeři se pokusím tedy nachystat:
Předkrm:
Gravlax
Grilované dršťky
Hlavní chod:
Rostbíf
Bůček s jablečnou omáčkou
Grilovaná vepřová žebra a kuřecí prsa
(čekal jsem větší zájem o má oblíbená hovězí líčka, tak pokud bude čas a stihnu je udělat, dovezu je také)
Dezert:
Žloutkové věnečky
K večeři se bude servírovat každému účastníkovi jeho preferovaný chod a samozřejmě od všeho bude dost, aby všichni v případě zájmu mohli degustačně ochutnat i další chody....
Předkrm:
Gravlax
Grilované dršťky
Hlavní chod:
Rostbíf
Bůček s jablečnou omáčkou
Grilovaná vepřová žebra a kuřecí prsa
(čekal jsem větší zájem o má oblíbená hovězí líčka, tak pokud bude čas a stihnu je udělat, dovezu je také)
Dezert:
Žloutkové věnečky
K večeři se bude servírovat každému účastníkovi jeho preferovaný chod a samozřejmě od všeho bude dost, aby všichni v případě zájmu mohli degustačně ochutnat i další chody....
Pokladník Ford-Teamu
Ford Fiesta ST180 r.2015
Ex: Ford S-Max 2.0TDCI r.2011
Ex: Ford Puma 1.7 (2x) r.2000, 2001
Ex: Ford Escort XR3i Cabrio r.1996
Ex: Ford Escort Kombi 1.6 r.2000
EX: Ford Fiesta XR2i 1.6CVH r.1990
Ford Fiesta ST180 r.2015
Ex: Ford S-Max 2.0TDCI r.2011
Ex: Ford Puma 1.7 (2x) r.2000, 2001
Ex: Ford Escort XR3i Cabrio r.1996
Ex: Ford Escort Kombi 1.6 r.2000
EX: Ford Fiesta XR2i 1.6CVH r.1990
Re: Ford Sierra 7. podzimní PraseSraz, 22.-26.11.2017
Mám ještě nějaké informace od našeho šéfkuchaře, prosím ty co se hodlají účestnit, aby se do neděle vyjádřili k níže popsanému:
Zdravím všechny,
po krátké odmlce se opět chystám na prase sraz a jakožto klubový šéfkuchař jsem byl pověřen přípravou sobotní večeře, tak zasílám několik návrhů, jak by večeře mohla vypadat.
Prosím o vyjádření každého do neděle 19.11., co by mu nejvíce chutnalo. Já pak podle nejvíce hlasů a náročnosti přípravy vyberu od každého 1-2 chody, které připravím (postačí mi od každého zaslat číslo chodu, který by mu chutnal – od každého max. 4 čísla, tj. každý si může vybrat dva nejvíce preferované předkrmy a hlavní chody).
Pokud má někdo nějaké omezení v jídle (alergie, diety….), pistě…. Nebo se nebráním pro vybrané jedince připravit například jen něco v kuřecí variantě… stačí napsat…
Předkrmy:
1. Gravlax (marinovaný losos)
2. Kuřecí galantina
3. Grilované dršťky s medovo-hořčičnou omáčkou
4. Červená řepa s kozím sýrem
Hlavní chody:
5. Rostbíf s remuládou, pečená brambora, pečivo (možno připravit i jako předkrm)
6. Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše, restovaná zelenina
7. Pečený bůček se skořicí a badyánem s jablečnou omáčkou, pečená brambora, pečivo
8. Grilované speciality (mix. všeho níže připravené metodou sous-vide a následně ogrilováno):
Hovězí žebra, Vepřová žebra, Kuřecí křídla, Kuřecí paličky, Kuřecí supreme, Steak z hovězího roštěnce
Dezert:
9. Zatím bohužel není jasné, jelikož před srazem mám hodně vaření, tak nevím co stihnu nachystat, ale pokusím se připravit i dezert….
Zdravím všechny,
po krátké odmlce se opět chystám na prase sraz a jakožto klubový šéfkuchař jsem byl pověřen přípravou sobotní večeře, tak zasílám několik návrhů, jak by večeře mohla vypadat.
Prosím o vyjádření každého do neděle 19.11., co by mu nejvíce chutnalo. Já pak podle nejvíce hlasů a náročnosti přípravy vyberu od každého 1-2 chody, které připravím (postačí mi od každého zaslat číslo chodu, který by mu chutnal – od každého max. 4 čísla, tj. každý si může vybrat dva nejvíce preferované předkrmy a hlavní chody).
Pokud má někdo nějaké omezení v jídle (alergie, diety….), pistě…. Nebo se nebráním pro vybrané jedince připravit například jen něco v kuřecí variantě… stačí napsat…
Předkrmy:
1. Gravlax (marinovaný losos)
2. Kuřecí galantina
3. Grilované dršťky s medovo-hořčičnou omáčkou
4. Červená řepa s kozím sýrem
Hlavní chody:
5. Rostbíf s remuládou, pečená brambora, pečivo (možno připravit i jako předkrm)
6. Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše, restovaná zelenina
7. Pečený bůček se skořicí a badyánem s jablečnou omáčkou, pečená brambora, pečivo
8. Grilované speciality (mix. všeho níže připravené metodou sous-vide a následně ogrilováno):
Hovězí žebra, Vepřová žebra, Kuřecí křídla, Kuřecí paličky, Kuřecí supreme, Steak z hovězího roštěnce
Dezert:
9. Zatím bohužel není jasné, jelikož před srazem mám hodně vaření, tak nevím co stihnu nachystat, ale pokusím se připravit i dezert….
Pokladník Ford-Teamu
Ford Fiesta ST180 r.2015
Ex: Ford S-Max 2.0TDCI r.2011
Ex: Ford Puma 1.7 (2x) r.2000, 2001
Ex: Ford Escort XR3i Cabrio r.1996
Ex: Ford Escort Kombi 1.6 r.2000
EX: Ford Fiesta XR2i 1.6CVH r.1990
Ford Fiesta ST180 r.2015
Ex: Ford S-Max 2.0TDCI r.2011
Ex: Ford Puma 1.7 (2x) r.2000, 2001
Ex: Ford Escort XR3i Cabrio r.1996
Ex: Ford Escort Kombi 1.6 r.2000
EX: Ford Fiesta XR2i 1.6CVH r.1990