Diagnostika hlásí chybu s kódovým označením 1000
8 roků 8 měsíců zpět - 8 roků 8 měsíců zpět #2637
od Luboš
Přijato poděkování:
48
Pohlaví:
Muž
Narození:
29 kvě 1952
Ford Streetka
Ford KA (vyměněn se sousedem za žebřík)
Ford Sierra (už jen ve vzpomínkách)
- VIP EXPERT
-
Diagnostika hlásí chybu s kódovým označením 1000 vytvořil uživatel Luboš
Čekají mě emise a technická. Při emisích prý nově od pololetí neměří jen "čmoudíky", ale napichují auto na diagostiku. Streetka furt vyhazuje chybu s kódem 1000. Když si na webu nechám vyhledat, co znamená, tak vůbec nerozumím obsahu textu. Neumíte někdo podstatu této chyby vysvětlit tak, aby tomu rozuměl i středoškolský vzdělaný a průměrně inteligentní jedinec?
.
Nemáte někdo zkušenost s tím, jak to od června při kontrole emisí chodí? Mám obavu, že mě kvůli té chybě vyrazí, i kdyby hodnoty emisí byly OK.
EDIT: Zjistil jsem, že servis, do kterého pojedu na diagnostiku, není až tak komisní, aby tuto chybu bral na zřetel a kvůli ní mě vyrazil. Tak že by to snad mohlo být OK. Uvidím v pondělí.

Nemáte někdo zkušenost s tím, jak to od června při kontrole emisí chodí? Mám obavu, že mě kvůli té chybě vyrazí, i kdyby hodnoty emisí byly OK.
EDIT: Zjistil jsem, že servis, do kterého pojedu na diagnostiku, není až tak komisní, aby tuto chybu bral na zřetel a kvůli ní mě vyrazil. Tak že by to snad mohlo být OK. Uvidím v pondělí.
Ford Streetka
Ford KA (vyměněn se sousedem za žebřík)
Ford Sierra (už jen ve vzpomínkách)
Poslední změna: 8 roků 8 měsíců zpět uživatelem Luboš.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.